Monday, 20 May 2013

Islam double standart.


Inilah Islam double standart yang disokong oleh puak PAS/PKR.
Perempuan Cina ni, masuk masjid, bagi ceramah, tak tahu pula masa tu dia period ke tidak (siapa nak check kat situ), tak menutup kepala...bercakap pasal hal bukan agama.
Mestilah bukan hal agama-- dia nak merepek apa cerita berkenaan Islam. Dia bukan Islam. Cakap bahasa melayu pun tak lepas.

Pak turut yang muka sememeh kat tepi tu duduk melipuk macam dengar syarahan mufti dari Saudi.

Boleh pula?

Seorang perempuan Islam, nak pergi sembahyang, bawak beg telekung, memakai pakaian longgar dari atas hingga ke buku lali kecuali tak menutup rambut -- DI HALAU suruh keluar dari kawasan masjid.

Kenapa?

Sebab Islam PAS/PKR adalah Islam politik yang bermatlamatkan  pemilikan kuasa dan sudah tentunya wang...

ATAU, masjid ini special-- di papan tanda yang selalu menunjukkan tertib masuk masjid menutup aurat dan seumpamanya -- ada terselit muka perempuan ni-- sebab itu lah boleh terkinja dalam perkarangan masjid nak bersenam konon.





Post a Comment